Hecbanner

Door: Remy Remmelts

Het bestuur werd door Remy Remmelts geattendeerd op de Vitaliteitsbeurs in De Bouwmeester te Haaksbergen. Een mogelijkheid om nieuwe ( 55+) leden te werven ! En …… omdat het in de kantine kon was de stand ook nog eens gratis i.p.v. € 50,- voor de grote zaal.

's Morgens om 8.30 werd door Rob en Remy een aantrekkelijke stand ingericht en daarna maar afwachten wat er ging gebeuren. Alras bleek dat de beurs toch vooral een marktplaats te zijn voor aanbieders van diensten die van pas komen als de vitaliteit minder wordt met uiteindelijk de notaris als de vitaliteit totaal verdwenen is. Onze stand werd vooral bezocht door veel leden, die hiermee de standbouwers een hart onder de riem staken. Wij zagen Marieke en Gerard, Thijs met vier kinderen , Stef en Paul met partner en uiteindelijk Willy nog als stand-in voor Rob.

Bensteneker

Verder werd onze stand nog bezocht door Haaksbergens op een na bekendste artiest , Ben Steneker. Ondanks zijn leeftijd ( 84 Jaar !) speelde hij zowel muziek als schaak tegen Marieke.

Verder werden wij nog bezocht door verschillende oud-leden. Wat het opbrengt aan nieuwe leden is de vraag, maar het was in elk geval een gezellige verenigingsdag op een regenachtige zondag. En ……we hebben laten zien dat we bestaan.

 

Impressie Vitaliteitsbeurs RTV Sternet: